💬

Berichten

3 articles E By Eazymoov Support

Chatten met instructeurs

Gesprekken beheren en archiveren

Het tabblad Chat heeft twee onderdelen: Actief en Gearchiveerd. Archiveren Archiveren ruimt een afgerond gesprek uit je lijst Actief op. 1. Open in het tabblad Chat de opties van een gesprek (lang indrukken of de optieknop). 2. Kies Archiveren. Let op: archiveren verplaatst het gesprek naar Gearchiveerd voor beide personen, en berichten sturen is gepauzeerd tot iemand het uit het archief haalt. Uit het archief halen Open het tabblad Gearchiveerd, open het gesprek en kies Uit archief halen. Berichten sturen is weer mogelijk voor beide personen. Verwijderen Leden kunnen een gesprek niet permanent verwijderen — alleen een instructeur kan dat. Wil je een gesprek volledig verwijderd, vraag het dan aan de instructeur, of archiveer het en/of blokkeer de persoon. Lege toestanden Heb je nog geen gesprekken, dan stelt het tabblad Chat voor om een leerkracht te berichten via hun profiel of een oefeningpagina.

Een instructeur een bericht sturen

Eazymoov heeft ingebouwde chat zodat je instructeurs vragen kunt stellen. Een gesprek starten Je kunt een instructeur berichten vanaf: - een oefeningpagina → Instructeur bericht sturen - een lespagina → Instructeur bericht sturen - het tabblad Chat → Nieuw gesprek (zoek de instructeur op naam) Het gesprek onthoudt waar het van startte (een les of een oefening) zodat de instructeur context heeft. Berichten sturen Open het gesprek, typ in het vak onderaan en verstuur. Nieuwe antwoorden komen in real time binnen zolang je de app open hebt, en anders krijg je een melding "Nieuw chatbericht". Leesbevestigingen Berichten worden als gelezen getoond zodra de andere persoon het gesprek opent. Wie kan wie berichten Leden berichten instructeurs. Instructeurs kunnen ook een gesprek met jou starten (bijvoorbeeld over een trainingsplan of een maandelijkse check-in). Gesprekken beheren Zie Gesprekken beheren en archiveren en Iemand melden of blokkeren.

Iemand melden of blokkeren

Als een bericht of een ander lid je een ongemakkelijk gevoel geeft, heb je middelen om er iets aan te doen. Een bericht melden Open in een gesprek de opties van een specifiek bericht en kies Bericht melden. Bevestig. Het bericht wordt gemarkeerd voor beoordeling door het Eazymoov-team. Een gebruiker melden Kies in de gespreksopties Gebruiker melden. De persoon wordt gemarkeerd voor beoordeling door het team. Een gebruiker blokkeren Kies Gebruiker blokkeren en bevestig. Wanneer je iemand blokkeert: - Ontvang je geen berichten meer van hen. - Wordt de blokkering ook gemeld aan het Eazymoov-team voor beoordeling. - Verhuist het gesprek naar een onderdeel Geblokkeerd. Deblokkeren Open het geblokkeerde gesprek en kies Deblokkeren. Berichten sturen hervat. Wat we met meldingen doen Meldingen gaan naar het moderatieteam van Eazymoov, dat ze beoordeelt en maatregelen neemt tegen accounts die de regels overtreden. Je krijgt niet altijd een rechtstreeks antwoord, maar elke melding wordt bekeken. Voor iets dringends of veiligheidskritisch, neem ook contact op met ondersteuning.