## Hoe verwijderen

1. Open **Profiel**.
2. Scroll naar **Account verwijderen**.
3. Lees de waarschuwing en bevestig met **Definitief verwijderen**.

## Wat er gebeurt

- Je account en **al je gegevens** (profiel, doelen, geschiedenis, badges,
  reeksen, berichten) worden permanent verwijderd.
- Dit **kan niet ongedaan** worden gemaakt.
- Je wordt meteen afgemeld.

## Je abonnement

Je account verwijderen zegt je App Store- of Google Play-abonnement **niet** op.
Zeg het apart op in je winkelinstellingen, anders word je verder gefactureerd.
Zie [Je abonnement beheren](../subscription/manage-your-subscription.md).

## Als je met Apple bent aangemeld

Wil je na het verwijderen later een gloednieuw account met Apple Sign In maken,
dan moet je Eazymoov mogelijk eerst van je Apple ID verwijderen:

**iPhone Instellingen → je naam → Aanmelden met Apple → Eazymoov → Stop met
gebruik van Apple ID.**

Probeer daarna opnieuw aan te melden — Apple toont dan weer de volledige naam- en
e-mailvraag.

## Even een pauze nodig?

Je hoeft je account niet te verwijderen om te stoppen met Eazymoov. Je kunt
gewoon afmelden, of je abonnement opzeggen en het gratis account houden — je
gegevens blijven en komen terug als je terugkeert.
